Makeup med få produkter

De senaste åren har trenden med en naturlig sminkning blivit allt starkare. Fler och fler eftersträvar en så kallad ”no makeup look”. Det är en look som gör att du ser naturlig och osminkad ut, trots att du är sminkad. Knepet är att använda några få sminkprodukter i naturliga färger.

Strunta i mascara

För en naturlig look bör du undvika att använda mascara. Välj hellre att göra fransförlängning med effektiva produkter från Nicci Beauty. Där hittar du ett stort urval av prisvärda produkter för att skapa långa och naturliga fransar. I deras sortiment hittar du bland annat franslim, singelfransar och volymfransar. Med vackra och långa fransar slipper du att applicera mascara på morgonen och kvällen. Förutom att det sparar dig tid så kommer du att få ett mycket naturligare resultat.

Satsa på neutrala färger

När du väljer smink bör du välja färger som ligger så nära din naturliga hudton som möjligt. Ta reda på om du har kall, varm eller neutral hudton och välj concealer, foundation, puder och andra sminkprodukter därefter. För en naturlig look bör du välja rouge som ger samma färg som du naturligt får på kinderna när du rodnar eller när du är ute i kylan.