Vackert hår matchar din makeup

Vem säger att håret inte tillhör helhetsbilden? När man pratar om en vacker makeup och sammetslen hy bör man också prata om vackert hår som ger din makeup den perfekta inramningen – för vem vill inte ha tjockt, vackert hår? Oavsett om du vill ha kort eller långt hår är tjockt och glansigt hår attraktivt. När du väljer din makeup kan du plocka färger från både håret och ögonen – det blir mycket vackert. Men vad händer om håret börjar falla av? Då kan du prova PRP? Men, vad är detta och hur går en PRP behandling till?

Varför är PRP behandling ett bra val?

Det finns flera fördelar, förutom att det är en enkel behandling helt utan biverkningar är den också helt smärtfri och tar bara cirka 45 minuter. Den hjälper både att förebygga håravfall och att behandla retroaktivt, den hjälper också mot flera hårsjukdomar. En bra sak är även att man inte får någon konvalecens – du går direkt tillbaka till arbete och vanliga aktiviteter direkt efter en PRP behandling.

Hur går en PRP behandling till?

Tycker du att ditt hår börjar bli tunnt, eller har du drabbats av håravfall? Idag finns det hjälp att få. Har du hört talas om PRP? Kanske har du hört någon nämna ”vampyrbehandling”? PRP är enkelt och naturligt och behandlar både håravfall och den tunnhårighet som de flesta av oss inte vill kännas vid.

Men hur går egentligen en PRP behandling till? PRP, eller Platelet Rich Plasma, är en behandling där man använder plasma från ditt eget blod och injicerar detta i hårbotten. Detta innehåller också tillväxtfaktorer och är en hundra procent naturlig åtgärd helt utan tillsatser och som inte ger biverkningar. Förändringen i håret blir mycket positiv. Stamceller som sitter runt hårsäckarna stimuleras av tillväxtfaktorerna, de vidgar sig och ger tjockare hårstrån. Varje hårstrå blir också mycket starkare.

Nordic Hair Clinic – specialister på PRP

Om du bestämmer dig för en PRP behandling kanske du undrar var du ska gå för att utföra den. Nordic Hair Clinic är riktigt vassa på PRP och du kan tryggt vända dig till någon av deras kliniker i Stockholm, Malmö eller Göteborg. De har en kostnadsfri konsultation där du kan ställa frågor och få veta allt det du behöver inför en PRP behandling på huvud eller skägg.

Nordic Hair Clinic har lång erfarenhet och är marknadsledare i PRP behandling inom Sverige. De har genomfört flest antal behandlingar av alla kliniker och har också förfinat tekniken för att nå optimalt resultat. Och glöm inte att matcha ditt tjocka vackra hår med en perfekt makeup som fångar upp färg och glans.

Relaterade inlägg