Satsa på makeup av hög kvalitet för ett bättre resultat

Undrar du varför din makeup inte sitter på plats hela dagen, fastnar i fina linjer och veck samt blir blank? Det kan bero på att du satsat på fel märke för din hy. Många köper idag billiga produkter från kedjorna, men faktum är att du kan få ett mycket bättre resultat om du satsar på makeup från ett högkvalitativt märke. I den här texten ska vi titta närmare på Clarins.

Varför Clarins?

Du känner säkert redan till Clarins eftersom det är ett av de tre största hudvårdsmärkena i Sverige, men har du tittat närmare på varför produkterna är så populära? Kort kan man säga att det ligger mycket forskning bakom detta varumärke. Man är också noga med att ta fram produkter för alla sorts hudtyper och åldrar. Kanske har du någon gång provat makeup som ser bra ut på någon som är äldre eller yngre än dig? Då vet du att resultatet oftast inte blir så bra eftersom produkterna inte är anpassade för dig. Hos Clarins kan du däremot hitta produkter som passar perfekt för just din hudtyp och ålder och därför ger ditt ansikte precis vad det behöver. Produkterna är dessutom baserade på mycket kraftfulla växtextrakt som hjälper din hud att må bra, även när du bär makeup.

Kvalitet räcker längre

Skyggar du lite inför prislapparna på produkterna från varumärket? Då kan det vara bra att veta att dyrare produkter ofta även är drygare. Det kan faktiskt till och med vara sådan skillnad att du sparar pengar genom att köpa den dyrare produkten. Produkter av högre kvalitet innehåller också oftast fler aktiva ingredienser som gör gott för din hud, något som kan vara väl värt pengarna. Kom ihåg att även huden är ett organ som tar upp olika ämnen. Lika lite som du skulle behandla ditt hjärta eller dina ögon med dåliga produkter, lika lite ska du utsätta din hud för sådana.

Så lägger du en snygg makeup med produkter från Clarins

Hur får man då det där felfria resultatet och blir duktig på smink? Det ska vi berätta här. Börja alltid med att återfukta din hud. På så sätt lägger sig sminket bättre på den. Innan du lägger på din foundation är det viktigt att du grundar med en primer. På så sätt sitter ditt underlag på plats hela dagen. När du väljer foundation är det viktigt att du tar en färg som matchar din hudton. Att välja en för ljus eller en för mörk nyans är en klar sminkmiss som kommer att göra att ditt slutresultat ser onaturligt ut. När du lagt ditt underlag är det dags att täcka skavanker med concealer. Ta hellre lite av produkten än för mycket. Fixera sedan allt med ett tunt lager puder. När själva grunden är klar kan du börja experimentera med färger och texturer lite som du vill. Egentligen är det bara din egen kreativitet som sätter stopp. När du har bra produkter är nämligen risken för att slutresultatet blir dåligt liten.

Relaterade inlägg