Det finns många som har gjort ett stort avtryck på grund av sin talang för smink. I den här delen kommer du att få veta lite om några stora namn inom sminkindustrin just nu.

NikkieTutorials

En av de absolut största inom smink är Nikkie De Jager som kallas för NikkieTutorials eftersom hon började sin karriär på Youtube där hon delar med sig av sminktips och ger tittaren guider på hur man går tillväga för att skapa olika sminkningar. Förutom att man kan se henne på Youtube där hon ibland sminkar kändisar, till exempel grupperna Måneskin och Little Mix, kunde vi år 2021 se henne programleda Eurovision song contest i Nederländerna där hon ursprungligen kommer ifrån.

Huda Kattan

Ett annat stort namn inom smink just nu är Huda Kattan. Huda är en amerikansk skönhetsvloggare och entreprenör som numera även har sitt eget sminkmärke vid namn Huda beauty.

Tone Sekelius

En av våra starkast lysande stjärnor i Sverige inom smink och skönhet är Tone Sekelius som i tonåren började att skapa videos på Youtube där hon bland annat visade olika sminkningar. Efter att karriären på Youtube tog fart har hon även släppt en sminkbok och ett flertal låtar.

Margareta Grääs

Margareta Grääs är namnet på en av våra mest växande stjärnor inom skönhetskategorin just nu. På hennes Youtubekanal delar hon med sig av produkttips och ger tittaren guider på olika typer av sminkningar.

Jeffree Star

Sist men inte minst har vi Jeffree Star. Jeffree Star är en amerikansk make-up artist som började sin karriär på Youtube där han delar med sig av produkttips och ger tittaren guider på olika typer av sminkningar. År 2014 lanserade han sitt eget sminkmärke Jeffree Star cosmetics.

Relaterade inlägg